ŠPORTNO MOTIVACIJSKO PREDAVANJE

Športno-motivacijsko predavanje je predavanje o želji po nečem novem, večjem. Kako iti v neznani svet in ga osvojiti? O motivaciji, disciplini, iskanju izzivov in osvajanju le teh. Velik del mojega BITI se skriva v tem, da želim ljudem približati šport in jim pokazati, da vedno obstaja pot kako zgraditi močan um, zdravo srce in aktivno telo. O opremi, prehrani, počutju, poškodbah in varnosti pri športnih aktivnostih.
Pot do zdravja, dobrega počutja je pot do dimenzij, ki je lahko za vsakega posameznika izvrstna motivacija pri doseganju ciljev.

Predavanja je zelo zanimivo in veliko pozitivnih stvari v življenje posameznika prinese.Pokriva področje motivacije, grajenja želja, komfortne cone in kako z željami prestopamo iz ene v drugo ter jih osvajamo, o varnosti, o opremi, vztrajnosti, zdravi prehrani za katero verjamem da je zelo pomembna ne glede ali si športnik ali nisi, ... Zajema celoten spekter zdravega psihičnega in fizičnega področja življenja in zelo dober vtis pusti pri poslušalcih. Zagotovo pa je tudi "brca v rit" marsikomu, ki se ne zaveda kako zelo veliko posameznik naredi lahko za svoje zdravje in dobro počutje. 

Izhajam iz osebne zgodbe in znanja. Nasveti, spodbuda, motivacija ki jo širim je res edinstvena in v času v katerem živimo zelo aktualna in potrebna. 

Predavanje je namenjeno vsem generacijam in organizacijam.

Pošljite povpraševanje


Utrinki preteklih predavanj

Tina Žarki
Tina Žarki
Tina Žarki
Tina Žarki
Tina Žarki

Športina, Šport in rehabilitacija, Tina Žarki s.p.