Reference


"Želeli bi se vam iskreno zahvaliti za vašo izjemno predstavitev v naši firmi. Vaše strokovno znanje in strast do teme sta nas resnično navdušila in navdihnila. Vaša predstavitev je bila informativna in zanimiva.

Hvala, ker ste si vzeli čas, da delite svoje bogate izkušnje z nami. Verjamemo, da bo to znanje koristilo našemu podjetju in nam pomagalo še bolje razumeti obravnavano temo."

"Še enkrat bi se ti rad zahvalil za včerajšnje predavanje v knjižnici Medvode, katerega sva se udeležila z ženo, zares je bilo za zanimivo, predvsem pa sem prišel do spoznanja, da se pri svojem skoraj vsakodnevnem športnem udejstvovanju preveč ženemo za doseženimi časi, se ubadamo z opremo, ki ji nič ne manjka, in svojimi računalniki na kolesu, teku,itd. To ne morem reči za svojo ženo, kateri je to zadnja stvar pri ukvarjanju s športom . Skratka premalo uživamo in opazujemo svet okrog sebe - ko športamo. Kakorkoli po včerajšnjem poslušanju tebe sem se odločil, da bom to skušal spremeniti v prihodnosti, definitivno pa svoje 6 let stare specialke ne zamenjam, čeprav sem o tem potihem že razmišljal . Tina res hvala za tole včeraj, sicer v take ekstreme me zaenkrat še ne vleče, ampak nikoli ne veš, kdaj se bom lotil preizkusiti meje svojega telesa predvsem pa uma:), ti pa želim, da srečno potuješ s svojim kolesom, kjer koli že boš :)"

Boštjan K.

 

"Hvala inspirativno predstavitev v Ajdovščini. Uživala sem do zadnje minute. Uspešno in pogumno dalje novimm ciljem in življenju nasproti. Življenje vas ima rado. "

Sonja K.

 

Zanimiva predstavitev, od katere so mi ostale besede v ušesu: vse je v glavi.

Joži J.

 

Meni je bil večer pisan na kožo, ker sem tudi sama rekreativna športnica in zelo rada slišim, kako te stvari počnejo drugi, njihove dogodivščine, čutenja, cona ugodja in neugodja,….

Hvala za vse deljene misli in nasvete.

Želim vam, da vam še naprej zdravje služi v tej meri, da boste lahko počeli vse v meri, da boste srečni še naprej.

Ostanite pozitivna in nasmejana. Všeč ste mi.

Damjana M.

 

''To pišem na predvečer mojega 32 rojstnega dneva. Kot prvo najbolj občudujem iskreno željo in vztrajnost. Verjemite, da je na kolesu nešteto razlogov, da greste naprej, a še več jih lahko najdete, da se na kolo ne vsedete. Zelo je mikavno, da se že na dnevni bazi odpoveste rekreaciji. Karkoli je lahko kar ni optimalno, da ne morete. No Tina je prišla povedat, da so kolo in noge izjemno preprost kos opreme, ne nujno drag, dragoceno je samo zdravje, svež zrak, gibanje in izkušnje, ki jih pot prinese. Upam, da bo svojo zgodbo povedala še stokrat, ali bodo to otroci, nekdo mojih let ali starejši.

Ker sem jo spoznal nekako že med potekom teh podvigov, sem mislil, da bo pri 300 km rekla, to je to. No iskreno povedano nisem pomislil, da bi se s kolesom kaj dlje sploh šlo. Ne v samo oskrbi."

Anže S.

 

"Tina je predstavila svoj svet ultra kolesarstva. Navdušena sem, da uspeva živeti svojo avtentično življenjsko pot, ne glede na ovire in kritike posameznikov, ki bi jo radi postavili v svoje in družbeno običajne okvirje. Je živi dokaz, da uspejo tisti, ki ne glede na vse, sledijo svojim sanjam."

Blanka Tomšič

Draga Tina, najlepša hvala za navdihujoče predavanje, ki me je zelo navdušilo.

Vaša zgodba je zgodba o uspehu ženske, ki teče in kolesari za svojimi cilji.

Čestitke za vse vaše premagane kilometre, zmago nad sabo in ljudmi, ki so dvomili v vaš uspeh. Z vašim pripovedovanjem sem bila navdušena in zamaknjena, v čisto drugem svetu.

Zelo rada imam take zgodbe in ta športna strast me čisto prevzeme.

Moji mami športnici sem pripovedovala o vas, žal ji je, da ni mogla priti na predavanje,

Prepričana sem, da ste imeli super dan za naše lepe prleške klance.

Še pridite, veseli vas bomo pozdravite vse domače.

Vesna L.